Vi tilbyder

Vi løser alle dine maleropgaver ude og inde med fokus på kvalitet

Forlæng levetiden på dine vinduer og trapper

Trænger vinduerne eller trappen til at blive malet, så kontakt Malermester Emil Damsgaard. Vi udfører både ind- og udvendig malerarbejde, når enten vinduerne eller trappen trænger til en kærlig hånd.

Det kan sagtens betale sig, at få malet begge dele – og gerne i tide. Resultatet er et smukt førstehåndsindtryk, kombineret med en forlænget levetid på flere årtier.

Vi har stor erfaring med diverse type opgaver inden for maling af vinduer og trapper:

 • Fjerne løs maling
 • Renovere
 • Grunde
 • Efterbehandle
 • Vedligeholde
 • Vedligeholdelse af vinduer, trapper og andre malede flader

Virksomheder, ejendomme og institutioner kan desuden få en serviceaftale med os, således vi varetager den løbende vedligeholdelse og maling af vinduer, trapper og andre malede flader. Løbende vedligeholdelse af blandt andet vinduer nedsætter risikoen for skader, ligesom det hindrer vinduerne i at blive slidte og gamle at se på.

Ring nu på 40 19 29 55 for et uforpligtende tilbud og/ eller en samtale om dine muligheder.

Vi kører ud fra vores base i Roslev ved Skive, men vi kører gerne i hele Landet.

Facaden er “det første indtryk”

Facaden er det første indtryk andre får af din bolig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du ser, når du kommer hjem hver dag eller det, der møder dig, når du kommer på arbejde.

Derfor er facaden vigtig at holde flot og præsentabel. Det kan vi hjælpe dig med.

Du kan også få malet bl.a.:

 • Vinduer og trapper
 • Vægge, gulve og lofter
 • Tapetsering
 • Alle maleropgaver for private og erhverv
 • Viden, ideer og faglig rådgivning

Vi har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for.

Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den. Vi er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter.

Gulve / lofte / vægge

Man tænker måske ikke så meget over det, men loftets farve og tekstur har lige så stor betydning for, hvordan et rum opleves, som gulvet og væggene har.

Vi kan udføre maling af gulve og lofter af enhver type, herunder for eksempel trælofter, gipslofter, betonvægge og gipsplader. Går man med tanker om farveskifte, eller der blot er tale om slitage i form af misfarvede gulve og lofter, så står vi klar med en kompetent rådgivning.

Overvejer man at få malet gulve og lofter i et eller flere rum, så kontakt gerne Malermester Emil Damsgaard for at få et tilbud.

Vedligeholdelse af gulve og lofter
Virksomheder, ejendomme og institutioner kan få en serviceaftale med os, således vi varetager den løbende vedligeholdelse og maling af gulve og lofter. Løbende vedligeholdelse forhindrer gulve og lofter i, at blive slidte og gamle at se på.

Ring nu på 40 19 29 55 for et uforpligtende tilbud og/ eller en samtale om dine muligheder,

Vi kører ud fra vores base i Roslev ved Skive, men vi kører gerne i hele Landet.

Dit personlige aftryk på væggen

Tapetsering er en god, enkel og økonomisk måde til at skabe et nyt udtryk i din bolig. De seneste år er der kommet tapet i utrolige mange nye designs og udformninger. Med tapetsering har du uanede muligheder for at skabe lige præcis det udtryk og den stil, du ønsker.

Vi har mange års erfaring med bl.a.

 • Opsætning af glasvæv
 • Opsætning af filt
 • Opsætning af tapet

– og vi leverer altid et smukt resultat.

Ring nu på 40 19 29 55 for et uforpligtende tilbud og/ eller en samtale om dine muligheder med tapetsering.

Vi kører ud fra vores base i Roslev ved Skive, men vi kører gerne i hele Landet.

Du kan også få vores ekspertise til maling af:

Gulve
Lofter
Trapper
Facader
Alt både ude og inde

Kontakt os i dag, så finder vi den bedste løsning på din maleropgave.

Kabe spartel – en moderne løsning

Hos Malermester Emil kan både private og virksomheder få lavet en flot malerløsning med Kabe spartelmasse på væggen i værelset eller på kontoret. Kabe spartel er en løsning til dekoration på væggen, der er meget oppe i tiden.

Kabe spartel er en indfarvet spartel, hvorfor det kan betragtes som en slags spartelmasse. Det er et produkt, der er ganske let at arbejde med, så vi kan hurtigt og nemt levere de smukkeste resultater for dig.

Skab et råt look med Kabe spartel
Med Kabe spartel på væggen får du en moderne udsmykningsform, der giver et helt særligt, råt udseende. Væggen får en levende overflade, der både er dejlig at se på og dejlig at røre ved. Alt efter hvilken farve og nuance af Kabe spartlen, du vælger, kan du sætte dit helt eget personlige præg på din væg og skabe lige den stil, du ønsker i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Når vi har spartlet, afslutter vi med at lægge en topcoat, der skal beskytte overfladen bedst muligt. Det sikrer, at det flotte resultat holder sig flot, og at du kan glædes over det i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på opgaven
Besøg Malermester Emil i Roslev ved Skive og se vores udvalg af Kabe spartelmasse. Vi hjælper dig med at finde lige præcis den farve, der vil tage sig flottest ud hos dig og tilbyder en god pris. Vores tilbud til dig er naturligvis ganske uforpligtende.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 40 19 29 55 for en snak om dine muligheder med en Kabe spartel løsning. Vi står altid klar med kompetent rådgivning.

Epoxybehandling

Tekst på vej…